söndag 3 oktober 2010

Varning!

Det gäller att ha fokus på rätt saker. Det gäller att försöka förstå vad som händer. Inte minst idagens insändare på UNT är det tydligt att Sossarna fokuserar på fel saker och definitivt tycks ha missat att vi lever i en helt annan värld än på 60- och 70-talets Sverige. Vi lever i en värld där vissa är rädda för muslimer och det annorlunda samtidigt som ett enormt och totalitärt system och folk håller på att ta över världen.

Kineserna spelade schack när folket som fanns i det som vi idag kallar Sverige knappt hade lämnat grottorna. För flera tusen år sedan lade Konfusius grunden för en lärande och välorganiserad samhällsform. Som med allt kommunistiskt tänkande tog den sig in i det kinesiska samhället för att de ledande saknade förmåga att skapa välstånd och uppkomlingen Cixi duperade och frotterade medans folket led. Den fruktansvärda ideologin kommunism användes som bas för allt för många års förtryck av ett enormt stort folk med en imponerande historia. Deng Xiaoping bestämde efter studentprotesterna att vägen framåt fick bli en enfaldig/totalitär regim under rött flagg MEN ekonomin fick öppnas upp för att bygga välstånd under ett politiskt partis ledning. Inget skulle få hota ETT Kina. På väldigt kort tid har Kina tagit över världen. Sedan flera år kontrollerar Kina stora delar av Asien. Sedan några år kontrollerar
Kina Afrika. USA är väldigt beroende av finansiering från Kina. Kineserna är vana att tänka långsiktigt. Som en stark kontrast till det Anglosaxiska sekundstänkandet. Kineserna är bra på att spela schack!

VARNING! Inte för muslimer eller möjligheternas förändingar! VARNING för att ett totalitärt system som inte står för öppenhet, demokrati och mänskliga rättigheter håller på att ta över världen! Denna makt är nu med kraft påväg in även i Europa. På grund av idiotiskt politiskt ledarskap och kortsiktigt giriga finanspersoner börjar nu Kineserna även att inta Europa. Hu Jintao sträcker nu ut Kinas hand och förhandlar med Grekland, Irland, Island, Spanien etc för att "hjälpa" dem i deras svåra stund. Globala erövringar går uppenbarligen snabbare än någonsin. Det är inte längre via vapen som man tar över världen. Det är som alltid via list men nu helt genom smarta ekonomiska drag. Arméer är i huvudsak till för att kunna försvara den egna basen och för att driva den tekniska utvecklingen framåt. Då krävs givetvis lite krig lite då och då för att smälla upp de bomber som finns i lager och för att testa nya vapen och taktiker i skarpt läge. När vaknar världens demokratier upp för vad som händer? Förleds nu inte att tro att jag inte tycker om kineser! Jag har många kinesiska vänner som jag är glad över att känna! Det jag varnar för är att ett odemokratiskt maktsystem som är totalitärt och som inte respekterar mänskliga rättigheter håller på att ta över hela jorden! Det gagnar ingen. Det kan väl inte vara så att världens få motbjudande rika är i maskopi med det kinesiska kommunistiska partiet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar