fredag 24 oktober 2014

Spetsnaz

Dödsstraff
Det svenska försvarets krisbudget är slut så sökandet efter främmande makt i våra vatten är avbruten.... Riktigt så är det nog inte men inte helt osannolikt eftersom vi har ett mycket svagt försvar. Sannolikheten är högre att försvarsledningen konstaterar att de lyckats undkomma eller på annat sätt gjort att letandet är meningslöst. "På annat sätt" kan t ex innebära en order om att parkera så djupt som möjligt och ligga där stilla så länge som krävs för att svenskarna ska bli uttröttade av psykologiska och/eller ekonomiska själ. Det är ju trots allt sannolikt elitförband kallade Spetsnaz och de grabbarna är inte att leka med. De är som rollfiguren Hamilton allihopa. Till skillnad från i Sverige har Ryssland kvar dödsstraff för den som inte lyder order. Så kombinationen potentiellt dödsstraff för ordervägran och enormt tuff träning gör att endast misstag/olyckor kan leda till att liknande personer och deras redskap avslöjas.
http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Spetsnaz

Några plutoner Spetsnazinfiltratörer kan snabbt oskadliggöra våra få stridspiloter, slå ut några kärnkraftsverk och mörda statsministern, vice statsministern och talmannen samt förste vice talmannen. Då har dom öppnat upp Sverige rätt bra för ett reguljärt anfall. Föreställ dig bara oredan med en Sverigedemokrat som ska leda det politiska arbetet tills nya spelare utsetts! Hur ska det gå till när ingen tycker att de kan förhandla med dem....

Återinför någon form av värnplikt! Satsa på Hemvärnet och stärk särskilt vår gerillakrigsförmåga. Det är inte bara en förstärkning av vår försvarsförmåga, det är också bra integrationspolitik. Istället för JAS kan Hemvärnet lätt bli en mer avskräckande motståndare om Ryssen kommer. Sårbarheten med ett försvar som bygger på några få plan/piloter, några båtar och en ubåt är stor. Spetsnazzarna kan rätt lätt neutralisera oss. Tänk om! Nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar